Şoferul microbuzului lovit de tren în judeţul Timiş a murit

Niciun comentariu

Șoferul unui microbuz s-a crezut mai rapid ca trenul și a trecut peste calea ferată, fără să respecte indicatorul de oprire. Autovehiculul a fost lovit de tren, iar șoferul, proiectat în exteriorul microbuzului.Șoferul de 60 de ani a fost transportat la Spitalul din Jimbolia. Medicii nu au mai putut face însă nimic pentru a-i salva viața, rănile suferite de acesta fiind foarte grave. Omul a murit la spital.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă la prânz, la trecerea de cale ferată dintre Gottlob și Comloșu Mare. Șoferul microbuzului nu a respectat indicatorul rutier și s-a aventurat peste calea ferată, dar a fost izbit de trenul Regio Trans, care circula pe direcția Timișoara – Nerau, spun oamenii legii. Mecanicul nu a putut opri la timp.

Pompierii s-au deplasat imediat la fața locului, din Sânnicolau Mare, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de transport personal și victime multiple și cu o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Timiș.

„În accident a fost implicat un microbuz al cărui şofer a fost proiectat în exterior la impact. În microbuz nu existau alte persoane, iar în tren se aflau la momentul impactului 6 persoane care nu au avut nevoie de asistență medicală. Şoferul microbuzului a fost preluat de ambulanță, în stare gravă”, transmit reprezentanții ISU Banat.

sursa: www.tion.ro;

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu