Șocant: masacrul din Orlando nu a fost act de terorism. Vezi de ce au fost uciși cei 49 de oameni

Niciun comentariu

Un bărbat, pe nume Miguel a susâinut într-un interviu pentru Univision că a fost iubitul lui Omar Mateen, autorul masacrului din clubul gay Pulse din Orlando, timp de două luni între octombrie și decembrie anul trecut.

 

Acesta a declarat că s-au cunoscut pe o aplicație pentru gay, au ieșit la o întâlnire și au devenit „prieteni cu beneficii”, văzându-se de peste 20 de ori într-un hotel din Orlando. Miguel a povestit că lui Mateen îi plăcea să fie ținut în brațe și vorbea despre credința lui musulmană, refuza să i se facă poze și spunea că soția lui știa că e homosexual.

 

 

Însă se pare că acesta era foarte supărat după ce a făcut sex în trei cu doi portoricani gay și a aflat ulterior că unul dintre ei era infectat cu virusul HIV. „Mi-a spus că îl va face să plătească pentru ce i-a făcut”, a spus Miguel, precizând că Mateen era un client fidel al clubului Pulse și se simțea atras de bărbații latini, însă era respins de ei.

 

Deși testele pentru HIV i-au ieșit negative, Mateen credea că nu a trecut suficient timp pentru ca acestea să fie concludente și tot era hotărât să se răzbune. „Am vrut să spun adevărul e faptul că nu a făcut-o pentru terorism. În opinia mea, a făcut-o ca să se răzbune”, a declarat acesta pentru Univision, potrivit Daily Mail.

 

Cel puțin 49  de oameni au murit,  după ce Omar Mateen,  a luat cu asalt locația și a luat mai mulți ostatici. În cele din urmă, atacatorul a fost ucis de autorități. Acesta este cel mai sângeros atac armat în masă din istoria Statelor Unite.

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu