Șocant: masacrul din Orlando nu a fost act de terorism. Vezi de ce au fost uciși cei 49 de oameni

  • mandri.ro
  • iunie 22, 2016
  • 0

Un bărbat, pe nume Miguel a susâinut într-un interviu pentru Univision că a fost iubitul lui Omar Mateen, autorul masacrului din clubul gay Pulse din Orlando, timp de două luni între octombrie și decembrie anul trecut.

 

Acesta a declarat că s-au cunoscut pe o aplicație pentru gay, au ieșit la o întâlnire și au devenit „prieteni cu beneficii”, văzându-se de peste 20 de ori într-un hotel din Orlando. Miguel a povestit că lui Mateen îi plăcea să fie ținut în brațe și vorbea despre credința lui musulmană, refuza să i se facă poze și spunea că soția lui știa că e homosexual.

 

 

Însă se pare că acesta era foarte supărat după ce a făcut sex în trei cu doi portoricani gay și a aflat ulterior că unul dintre ei era infectat cu virusul HIV. „Mi-a spus că îl va face să plătească pentru ce i-a făcut”, a spus Miguel, precizând că Mateen era un client fidel al clubului Pulse și se simțea atras de bărbații latini, însă era respins de ei.

 

Deși testele pentru HIV i-au ieșit negative, Mateen credea că nu a trecut suficient timp pentru ca acestea să fie concludente și tot era hotărât să se răzbune. „Am vrut să spun adevărul e faptul că nu a făcut-o pentru terorism. În opinia mea, a făcut-o ca să se răzbune”, a declarat acesta pentru Univision, potrivit Daily Mail.

 

Cel puțin 49  de oameni au murit,  după ce Omar Mateen,  a luat cu asalt locația și a luat mai mulți ostatici. În cele din urmă, atacatorul a fost ucis de autorități. Acesta este cel mai sângeros atac armat în masă din istoria Statelor Unite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *