Situatie rara in fotbalul romanesc: SOLD OUT cu 4 zile inainte de meci! Viitorul a vandut pachete pentru dubla cu Steaua si cere un stadion mai mare in Constanta

Niciun comentariu

Viitorul a anuntat in aceasta dimineata SOLD OUT la cele doua meciuri cu Steaua pe care micuta arena din Ovidiu le va gazdui saptamana viitoare.

In comunicatul de pe site-ul oficial, clubul a strecurat si o dorinta de a juca astfel de meciuri pe un stadion mai mare, facand aluzie la stadionul Farul, lasat in paragina de indiferenta autoritatilor.

„Intalnirile FC Viitorul – FC Steaua Bucuresti (Liga I – luni, 14 decembrie, ora 20:30 si Cupa Romaniei – joi, 17 decembrie, ora 20:30) a suscitat un interes deosebit in randul fanilor echipei constantene, care au asaltat casele de bilete inca de joi (prima zi de comercializare a biletelor).

Toate biletele puse in vanzare la Tribuna I, Tribuna a II-a si Peluze s-au epuizat, astfel ca ambele meciuri se vor disputa cu casa inchisa.

Consideram si semnalam inca o data faptul ca orasul si judetul Constanta are nevoie pentru astfel de evenimente de o arena sportiva cu o capacitate de locuri in tribune pe masura interesului simpatizantilor constanteni .

Multumim pe aceasta cale tuturor abonatilor si suporterilor nostri pentru interesul si fidelitatea cu care ne sustin necontenit!”, scrie Viitorul in comunicatul de pe academiahagi.tv.

sursă: www.sport.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu