Sia va concerta în România. Vezi data și costul biletelor

Niciun comentariu

Sia, artista și producătoarea australiană cunoscută atât datorită hiturilor sale, cât și aparițiilor scenice inedite, va concerta anul acesta în premieră la București, în Piața Constituției. Evenimentul va avea loc pe 17 august 2016, fiind confirmat oficial într-o conferință de presă ce a avut loc pe 22 martie.

 

 

Concertul pe care Sia îl va susține la București face parte din turneul mondial de promovare a albumului ”This is Acting”, ce conține piese compuse inițial de Sia pentru alți artiști în vogă, precum Adele sau Rihanna.

Prețuri bilete la primul concert Sia în România:

Locuri în tribună – 486 lei

Categoria Diamond Circle – 410,4 lei

Categoria Golden Circle – 270 lei

Categoria Normal Circle – 145,8 lei

Cumpără bilete online dând click pe evenimentul din agendă.

Concertul Sia se va desfășura în cadrul ZUtopia Music Festival, programat pe 15 și 17 august 2016. Organizatorii au pus în vânzare și abonamentele valabile pentru trei zile, atât pentru ZUtopia Music Festival, cât și pentru concertul Rihanna.

 

Albumul ”This is Acting”, care va fi promovat la București, a fost lansat pe 29 ianuarie 2016. Materialul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din Australia și pe locul 3 în clasamentul din UK. În topul Billboard a urcat până pe poziția a 4-a, devenind albumul cu cele mai mari vânzări înregistrate în SUA din cele 7 discuri lansate până în prezent de artistă.

De pe album, au fost extrase single-urile “Alive” și “Cheap Thrills”, ambele compuse inițial pentru alți artiști. “Alive” ar fi trebuit să intre pe albumul ”25” al lui Adele, iar ”Cheap Thrills” pe discul Rihannei, ”Anti”.

 

În 2015, Sia a 4 nominalizări la Grammy, în categoriile Record of the Year (Compoziția anului), Song of the Year (Piesa anului), Best Pop Solo Performance (Cea mai bună prestație pop) și Best Music Video (Cel mai bun videoclip). Piesa pentru care a primit aceste nominalizări a fost ”Chandelier”, o melodie ajunsă hit și în România.

 

La 40 de ani, Sia Furler are în palmares atât hituri solo – „Taken for Granted”, ”Chandelier” – cât și piese de succes compuse pentru artiști precum Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion. Artista de origine australiană a compus împreună cu David Guetta piesa „Titanium„, ce a ocupat poziții foarte bune în Billboard Hot 100, colaborând, de asemenea cu Flo Rida pentru piesa „Wild Ones„, ce a ajuns hit la nivel internațional.

 

 

Sursa:infomusic

Category: mandri.ro
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu