Se întrerupe distribuția apei în Ghioroc, Cuvin, Covăsânţ, Miniş, Păuliş şi Baraţca

Niciun comentariu

Lucrări ample de cuplare a conductelor de distribuție a apei potabile sunt programate săptămâna aceasta, în localităţile Ghioroc, Cuvin, Covăsânţ, Miniş, Păuliş şi Baraţca. Lucrările se desfășoară în cadrul contractului CL9 „Reabilitare şi extindere reţele de apă şi canalizare în Ghioroc, Cuvin, Miniş, Păuliş şi Lipova”, al Companiei de Apă și care vizează reabilitarea şi extinderea sistemului de distribuţie.

Datorită acestor lucrări, în data de 25 mai 2016, în intervalul orar 08:00 – 18:00, se întrerupe furnizarea de apă potabilă pentru locuitorii din localităţile Ghioroc, Cuvin, Covăsânţ, Miniş, Păuliş şi Baraţca.

„La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din localităţile menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa pentru consum şi în uz casnic până la limpezirea ei completă“, au anunțat reprezentanții Companiei de Apă Arad.

Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Mediu”, Axa prioritară 1: Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată.

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu