Scene de coșmar: Și-au îngropat fiica de vie. Când și-au dat seama a fost prea târziu

Niciun comentariu

O tânără, în vârstă de 16 ani, din Honduras, Neysi Perez, a trăit o experiență greu de imaginat. Adolescenta, însărcinată în trei luni, a fost declarată moartă, dar s-a trezit după o zi în sicriu, unde a decedat prin asfixiere.

 

Soțul tinerei, Rudy Gonzales, în timp ce vizita locul de veci, a rămas șocat când din interiorul sicriului a auzit strigăte de ajutor. Fără să mai stea pe gânduri, bărbatul a mers să anunțe familia despre minunea descoperită.

 

„Am început să aud zgomote din mormânt, țipa după ajutor. Era de necrezut. Mi se umpluse sufletul de speranță”, a mărturisit Gonzale.

Angajatul care supraveghea cimitirul a confirmat afirmațiile soțului victimei, susținând că a auzit, de mai multe ori, zgomote în apropierea mormântului. „Niciodată nu mi-am închipuit că cineva ar putea să supraviețuiască în mormânt. Soțul tinerei era  nervos, m-a rugat cu insistență să o eliberez de acolo”, a declarat îngrijitorul.

 

Imediat după ce fost scoasă din sicriu, Neysi Perez a fost transportată de urgență la cea mai apropiată unitate medicală pentru a primi ajutor de specialitate. Din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul tinerei, survenit cu câteva ore în urmă.

Doctorii au fost de părere că prima dată, adolescenta a suferit un atac de panică, care a avut drept consecință încetarea activității cardiace și pierderea tonusului muscular.

 

Reacțiile au fost generate, din câte se pare, de o sperietură severă cauzate de zgomotul produs câteva focuri de armă, trase în apropierea locuinței sale. A doua oară, moartea a survenit din lipsa oxigenului. Adolescenta, însărcinată în trei luni, a murit asfixiată în interiorul sicriului. Martorii au declarat că fata avea zgârieturi pe frunte atunci când a fost scoasă din mormântul de beton. Din disperare, a spart geamul sicriului, pentru a se elibera. Mama tinerei acuză cadrele medicale pentru această întâmplare nefercită. Femeia este convinsă că fiica ei putea să fie salvată, dacă medicii nu se grăbeau să o declare moartă.

 

 

Sursa:realitatea

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu