Scene ca-n filmele americane pe Autostrada Timisoara – Lugoj! Sofer dezbracat, smuls de politisti din masina si incatusat in trafic!

Niciun comentariu

TIMISOARA. Momente incredibile pe Autostrada Timisoara – Lugoj sambata noaptea. Dupa o urmarire ca-n filmele de actiune, o masina a fost blocata de politisti in trafic, iar soferul a fost scos cu forta din autoturism, pus pe jos si incatusat, sub privirile uluite ale celorlalti conducatori auto aflati in mers.

Barbatul aflat intr-un autoturism cu numere de Mehedinti fugea de politie de kilometri buni. Agentii au prins un moment bun in care au reusit sa-l inghesuie pe banda de rezerva si l-au oprit. Apoi l-au smuls pur si simplu din autoturism, in ciuda protestelor. Soferul, care era dezbracat, a fost pus la pamant si, in ciuda rezistentei, incatusat.

Barbatul nu oprise la semnalele agentilor, aceasta dupa ce, inainte, rutieristii primisera un telefon de la un alt sofer care anunta ca vazuse un individ dezbracat pe autostrada ce se chinuia, pe banda a 2-a, sa schimbe o roata. Politistii l-au identificat in trafic si s-au luat dupa el. Insa acesta n-a vrut cu niciun chip sa traga pe dreapta.

La scurt timp, lucrurile aveau sa se lamureasca. Soferul avea probleme psihice si se urcase la volan dupa zile intregi in care nu-si luase tratamentul.

Este bolnav psihic, a fost intrenat la un spital de specialitate din Timisoara. Noi am crezut ca e beat, dar nu a fost. L-am dus la test pentru alcoolemie, a iesit negativ, apoi l-am dus la test de droguri, a iesit din nou negativ. Dupa aceea a venit tatal si ne-a spus ca de trei zile nu isi luase tratamentul”, a declarat pentruopiniatimisoarei.ro  cms sef Teodor Tudor de la Politia Autostrazi.

sofer-incatusat-autostrada-timisoara-arad-1-697x336

Sursa: www.opiniatimisoarei.ro 

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu