Scandalul în care este implicat liberalul Jenor Beudean, acuzat de agresarea unei femei continuă. Vezi filmarea

  • mandri.ro
  • iunie 19, 2016
  • 0

Liberalul Jenor Beudean este în mijlocul unui scandal de proporții după ce o tânără l-a acuzat că a agresat-o în plină stradă. Cu fotografii, tânăra a susținut că liberalul era să o lovească pe trecerea de pietoni și de acolo a început totul. Filmarea arată însă comportamentul greșit al femeii.

 

Jenor Beudean a explicat, la rândul său, că era verde pentru mașini la semafor și i-a spus femeii care mergea încet pe trecere, vorbind la telefon, să se grăbească, moment în care aceasta l-a jignit și i-a dat cu piciorul în mașină. El s-a întors după femeie, crezând că mașina i-a fost avariată și, în încercarea de a o convinge să meargă la o secție de poliție pentru incidentul din trafic, aceasta s-a smucit și așa ar fi rezultat pozele în care aceasta ar fi fost agresată. Liberalul a demisionat din funcția deținută în PNL și spune că a mers singur la secția de poliție pentru a o reclama pe tânără. El vrea să-și facă dreptate în instanță și vine cu dovezi: înregistrarea stradală.

 

 

Jenor Beudean a declarat, potrivit Digi 24, că „Îmi pare rău, sincer, regret incidentul, dar mai bine trebuia să îmi mulţumească că a rămas cu viaţă, decât să îmi dea cu piciorul în autoturism. Am făcut o plângere doamnei. Din înregistrările trimise de Poliţia Română se vede că este vinovată pentru trecerea pe culoarea roşie şi lovirea autoturismului”.

 

Video aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *