Scandalul în care este implicat liberalul Jenor Beudean, acuzat de agresarea unei femei continuă. Vezi filmarea

Niciun comentariu

Liberalul Jenor Beudean este în mijlocul unui scandal de proporții după ce o tânără l-a acuzat că a agresat-o în plină stradă. Cu fotografii, tânăra a susținut că liberalul era să o lovească pe trecerea de pietoni și de acolo a început totul. Filmarea arată însă comportamentul greșit al femeii.

 

Jenor Beudean a explicat, la rândul său, că era verde pentru mașini la semafor și i-a spus femeii care mergea încet pe trecere, vorbind la telefon, să se grăbească, moment în care aceasta l-a jignit și i-a dat cu piciorul în mașină. El s-a întors după femeie, crezând că mașina i-a fost avariată și, în încercarea de a o convinge să meargă la o secție de poliție pentru incidentul din trafic, aceasta s-a smucit și așa ar fi rezultat pozele în care aceasta ar fi fost agresată. Liberalul a demisionat din funcția deținută în PNL și spune că a mers singur la secția de poliție pentru a o reclama pe tânără. El vrea să-și facă dreptate în instanță și vine cu dovezi: înregistrarea stradală.

 

 

Jenor Beudean a declarat, potrivit Digi 24, că “Îmi pare rău, sincer, regret incidentul, dar mai bine trebuia să îmi mulţumească că a rămas cu viaţă, decât să îmi dea cu piciorul în autoturism. Am făcut o plângere doamnei. Din înregistrările trimise de Poliţia Română se vede că este vinovată pentru trecerea pe culoarea roşie şi lovirea autoturismului”.

 

Video aici

 

Category: mandri.ro
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu