Samuel Caba: „Campania lui Gheorghe Falcă este bazată pe manipulare și minciuni. Traian Băsescu a lămurit lucrurile“

Niciun comentariu

Samuel Caba, candidatul PMP la Primăria Municipiului Arad spune că Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad se bazează pe manipulare în campania electorală și lansează minciuni pentru a decredibiliza PMP. Acesta este de părere că, în vizita sa de ieri, la Arad, preşedintele PMP, Traian Băsescu a lămurit situația.

„Minciunile celor care se ocupă de campania lui Gheorghe Falcă, că am avea o înţelegere politică şi că la Arad, PMP nu este decât o aripioară a PNL au fost lansate cu scopul de a crea o falsă imagine PMP-ului, cum că partidul ar fi continuat relația cu PNL. Majoritatea celor din fostul PDL au un respect deosebit pentru Traian Băsescu. Deci, cei care îi fac campanie lui Falcă nu au vrut să aibă de pierdut și au încercat această tactică de manipulare. Președintele PMP, Traian Băsescu a lămurit clar lucrurile vizavi de aceste minciuni. Și-a exprimat susținerea necondiționată pentru mine, ca și candidat la primăria municipiului. Menionez că, reprezentanţi ai partidului au fost contactaţi de câteva zeci de parlamentari care şi-au exprimat dorinţa de a trece la PMP“, a spus candidatul PMP, Samuel Caba.

Traian Băsescu a susţinut şi o conferinţă de presă ieri, în cadrul căreia a precizat că, în prezent, nu are niciun fel de „relaţii politice“ cu Gheorghe Falcă, cu care nu s-a mai întâlnit de peste doi ani, dinaintea fuziunii PDL – PNL. „Le cer celor care se ocupă de campania electorală a lui Falcă să nu mai propage asemenea minciuni, cum ar fi acelea că am avea o înţelegere politică. Eu nu am nicio înţelegere politică cu Ghiţă Falcă, pe care nu-l iert pentru faptul că a fost unul dintre cei care a predat PDL-ul în braţele PNL-ului. Nu m-aş fi văzut niciodată alături de Ghiţă Falcă în PNL(…) Nu mai puţin de 67 parlamentari care ne-au contactat, dorind să treacă la PMP, însă i-am refuzat, deoarece i-am simţit că doar îşi doreau un loc călduţ la viitoarele alegeri parlamentare. Sunt mai multe nume sonore, din tot spectrul politic, care ne-au contactat şi pe care i-am refuzat. Iar acum sunt membri tot în vechile lor partide. Dar au şi adeziuni semnate la noi“, a afirmat preşedintele PMP.

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu