Sălile de jocuri de noroc din Arad, la control. Opt licențe pentru jocurile de noroc propuse spre revocare

pacanelele jpg

Opt licențe pentru jocurile de noroc sunt propuse spre revocare în urma unor controale ale polițiștilor arădeni ce au avut loc sâmbătă și duminică în municipiul Arad.

În total, au fost controlate 37 de societăți comerciale, dintre care 13 baruri/cluburi, fiind propuse spre revocare 8 licențe pentru jocurile de noroc. Însă activitățile polițiștilor nu au vizat doar sălile de jocuri de noroc, totul făcând parte, în fapt, dintr-o acțiune la care au luat parte Serviciului Rutier, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad și al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad împreună cu reprezentați ai Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc, scopul fiind – potrivit reprezentanților IPJ Arad – „prevenirea faptelor antisociale, menținerii unui climat de ordine și liniște publică și impunerii respectării legislației rutiere”.

Astfel, în cele două zile de acțiuni – 17 și 18 februarie – IPJ Arad a transmis că „au fost legitimate 241 de persoane și verificate 103 autovehicule. Au fost controlate 37 de societăți comerciale, din care 13 baruri/cluburi, fiind propuse spre revocare 8 licențe pentru jocurile de noroc.

Au fost aplicate 90 de sancțiuni contravenționale, din care 21 privind ordinea și liniștea publică, 52 pentru abateri la regimul circulației rutiere, 3 privind organizarea jocurilor de noroc – sancțiuni aplicate de reprezentanții Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc – 12 privind normele de prevenire și stingere a incendiilor – sancțiuni aplicate de speciliști din cadrul ISU Arad – iar restul pentru alte abateri. Valoarea sancțiunilor a fost de 118.000 de lei, fiind totodată reținute 3 permise de conducere și retrase 6 certificate de înmatriculare”.

  Bușoi își cere scuze că a folosit tragedia din Colectiv sau cutremurul din '77 în sens electoral

Sursa : specialarad

Categorie: mandri.ro, arad
Tags: jocuri de noroc, sali de jocuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici