Să auzi și să nu crezi! A fost prins un hoț de biciclete și un vătămat și-a recuperat două biciclete… și jumătate

2 comentarii
De la ghinionist la norocos cu adevărat într-o țară în care bunurile furate pot fi uitate, Bogdan Țărnău din Arad a avut parte zilele acestea de o surpriză plăcută. În ianuarie, acestuia i s-au furat din garaj trei biciclete, din care și-a recuperat una în februarie. Ieri, acesta a primit încă o veste bună de la reprezentanții secției numărul 2, Micălaca, polițiștii care s-au ocupat de caz. A fost prins hoțul bicicletelor care din celelalte două a făcut o bicicletă… și jumătate.
Bicicleta gasita in februarie

Bicicleta gasita in februarie

Făptașul furtului de la care polițistul Tonta, împreună cu Flavius Kelemen au extras informațiile actului a fost prins în Timișoara, unde acesta trăia. Se pare că inculpatul a spart garaje la ghici, cu scopul de a fura biciclete, prinzând peștișorul de aur în momentul în care a nimerit garajul cu cele 3 biciclete. Potrivit polițiștilor responsabili de caz, acesta nu ar fi avut mijloc de transport astfel că a ales-o pe cea scumpă ca mijloc de deplasare, pe a doua a dus-o pe lângă el iar din a treia a luat doar piesele care i s-au părut demne de furat. Hoțul a declarat faptele comise și cui a vândut bicicletele, el fiind închis pentru furt și alte fapte.

biciclete tarnau
Bogdan vrea să le mulțumească polițiștilor care s-au implicat și care au ajutat la găsirea bunului furat: „Am fost nespus de fericit că mi-am recuperat bicicleta preferată în februarie, la doar o lună după ce mi-a fost furată, dar nu mi-am închipuit că le voi recupera și pe celelalte două, chiar și în starea aceasta. Sunt un om norocos și vreau să mulțumesc presei arădene și Poliției Române, în special secției nr.2 Micălaca prin reprezentanții Tonta Florin și Kelemen Flavius care nu s-au dat bătuți”, spune Bogdan Țărnău.
Category: Arad
Tags: , , , ,

2 comentarii. Leave new

Buna ziua

In primul rand inca nu avem de ce sa multumim politistilor de la sectia 2 politie micalaca pentru simplu fapt ca inca mai au de recuperat biciclete de munte furate in micalaca si mai sunt cazuri de spargeri de apartamente , garaje cu autor necunoscut. Atunci pentru ce ar trebui sa le spunem multumesc pentru un singur caz rezolvat cand mai au altele?:

Va multumesc,

Paola Paola

Răspunde

Pentru ca tine de educație si de bun simt, de o normalitate frumoasă! Lucru care unora le lipsește…

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu