S-a aruncat în apele Mureșului ca să salveze un tânăr

  • mandri.ro
  • iunie 16, 2016
  • 0

Un poliţist din orașul mureșean Reghin a devenit erou după ce s-a aruncat, fără să stea pe gânduri în apele învolburate ale râului Mureş ca să salveze un tânăr care a încercat să se sinucidă.

 

Într-un moment de descurajare, un tânăr în vârstă de 22 de ani a decis să-și pună capăt zilelor, aruncându-se în Mureș. Vâzându-l în apele involburate, oamenii au sunat disperați la 112, iar un echipaj de poliție care se afla în apropiere a ajuns imediat la fața locului.

 

Agentul şef principal Precup Aurel l-a văzut pe tânăr cu faţa în jos, în apă, şi n-a mai stat pe gânduri. Îmbrăcat în uniforma de serviciu, poliţistul a sărit în râul Mureş şi a parcurs o distanţă de aproximativ opt metri prin apă, până la locul unde se afla tânărul.

 

La data de 12 iunie 2016, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Reghin a fost sesizat telefonic prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că o persoană de sex masculin s-a aruncat în râul Mureş. În fapt, la data de 12.06.2016, tânărul de 22 de ani, după ce, în prealabil, şi-a ameninţat familia că se sinucide, s-a aruncat în râul Mureş, de pe podul din strada Gării din municipiu. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie format din trei poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin, iar în urma căutărilor efectuate, l-au observat pe bărbat la aproximativ 200 m, în aval de pod”, au scris polițiștii de la IPJ Mureș, într-un comunicat, citat de Vocea Transilvaniei.

Victima era în stare de inconştienţă însă poliţistul erou a reuşit să-l scoată pe mal unde i-a fost acordat primul ajutor de către un echipaj SMURD, iar apoi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Mureş pentru îngrijiri medicale, starea lui fiind stabilizată între timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *