S-a aruncat în apele Mureșului ca să salveze un tânăr

Niciun comentariu

Un poliţist din orașul mureșean Reghin a devenit erou după ce s-a aruncat, fără să stea pe gânduri în apele învolburate ale râului Mureş ca să salveze un tânăr care a încercat să se sinucidă.

 

Într-un moment de descurajare, un tânăr în vârstă de 22 de ani a decis să-și pună capăt zilelor, aruncându-se în Mureș. Vâzându-l în apele involburate, oamenii au sunat disperați la 112, iar un echipaj de poliție care se afla în apropiere a ajuns imediat la fața locului.

 

Agentul şef principal Precup Aurel l-a văzut pe tânăr cu faţa în jos, în apă, şi n-a mai stat pe gânduri. Îmbrăcat în uniforma de serviciu, poliţistul a sărit în râul Mureş şi a parcurs o distanţă de aproximativ opt metri prin apă, până la locul unde se afla tânărul.

 

La data de 12 iunie 2016, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Reghin a fost sesizat telefonic prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că o persoană de sex masculin s-a aruncat în râul Mureş. În fapt, la data de 12.06.2016, tânărul de 22 de ani, după ce, în prealabil, şi-a ameninţat familia că se sinucide, s-a aruncat în râul Mureş, de pe podul din strada Gării din municipiu. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie format din trei poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin, iar în urma căutărilor efectuate, l-au observat pe bărbat la aproximativ 200 m, în aval de pod”, au scris polițiștii de la IPJ Mureș, într-un comunicat, citat de Vocea Transilvaniei.

Victima era în stare de inconştienţă însă poliţistul erou a reuşit să-l scoată pe mal unde i-a fost acordat primul ajutor de către un echipaj SMURD, iar apoi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Mureş pentru îngrijiri medicale, starea lui fiind stabilizată între timp.

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu