Românul care a lovit un terorist la Londra, riscă să fie arestat pentru rasism

Niciun comentariu

Rasturnare de situatie in Marea Britanie!

Romanul care a lovit cu naveta un cap un terorist, este acuzat de rasism si intoleranta de mai multe ONG-uri care no to rasismmiliteaza pentru drepturile jihadistilor.

Deja mai multe asociatii au depus plangeri la politie impotriva romanului iar la locul atentatului a avut loc deja un mitig de solidaritate cu jihadistii, sute de londonezi exprimandu-si astfel indignarea pentru actul de violenta comis de roman.

„Europa trebuie sa spuna NU rasismului si intolerantei! Este inadmisibil sa lovesti in cap un minoritar doar pentru ca isi practica religia si contribuie astfel la imbogatirea culturala a intregii comunitati in care traieste.

Este trist ca in 2017 mai exista inca europeni care nu inteleg ca jihadul face parte din practicile religioase ale unei minoritati care trebuie acceptata, inteleasa si sprijinita sa isi pastreze valorile, cu atat mai mult cu cat se inregistreaza o mortalitate crescuta in randul jihadistilor.

Ca european, ca alb si ca britanic, cer scuze tuturor militantilor islamici pentru cruciadele din Evul Mediu, precum si pentru gestul iresponsabil al acestui roman. Sper ca autoritatile sa ia masuri drastice, ca astfel de scene barbare sa nu se mai repete pe strazile Londrei.

A declarat unul dintre organizatorii mitingului de la Londra scrie Societatea Julimea.

Sursa foto rfi.com

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu