Român căutat de SUA, după ce a falsificat legitimaţii CIA şi FBI

Niciun comentariu

Roberto Crăciunică, în vârstă de 34 de ani, este căutat de autorităţile americane pentru că ar face parte dintr-o reţea de trafic cu legitimaţii de securitate false ale CIA, FBI şi Agenţiei pentru Securitate Internă.

Legitimaţiile au fost produse de compania Master Equipment, care le-a vândut pe internet şi le-a trimis prin curier, din oraşul german Kaarst, în perioada ianuarie 2010-septembrie 2015.

Autorităţile au închis site-urile www.badge-police.com şi www.master-equipment.org pentru a destructura operaţiunea.

Românul a fost inculpat în octombrie 2015, iar INTERPOL-ul a emis o notificare roşie pentru arestarea şi extrădarea lui.

În iulie 2013, un bărbat înarmat şi echipat cu vestă antiglonţ a intrat într-un cinematograf din Michigan. La sosirea poliţiei, el a prezentat o legitimaţie CIA falsă, produsă de Master Equipment.

În ianuarie 2014, agenţi ai Administraţiei de Securitate a Transporturilor au oprit un bărbat cu legitimaţie falsă CIA care a încercat să intre într-o zonă interzisă a Aeroportului Naţional Reagan.

În august 2015, un bărbat înarmat a încercat să intre în Comandamentul pentru Pregătire Navală Nucleară din Carolina de Sud, prezentând o legitimaţie falsă a Agenţiei pentru Securitate Internă.

sursa: www.romaniatv.net;

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu