Revolta unei mame care și-a găsit copilul plin de sânge la școală. Vezi ce s-a întâmplat!

Niciun comentariu

O arădeancă care are copilul la Şcoala Gimnazială din Zădăreni a postat pe contul personal de Facebook un mesaj în care spune că şi-a găsit fiul plin de sânge la şcoală. Reprezentanții şcolii au anunţat că au început o anchetă internă.

Laurenţia Ahmad Khan, mama copilului rănit, spune, în postarea de pe Facebook, că a fost chemată la şcoală de învăţătoarea care i-a spus că fiul ei a căzut pe scări.

„În data de 4 decembrie, ora 10 dimineaţa. Atunci, mi s-a spus că al meu copil a picat şi nu e bine şi să merg la şcoală. Când am intrat în clasă, copilul meu era întins pe o bancă, cu ceva stil pernă de scaun sub capul lui. Era lovit la nas şi cap, plângea, ţinea ochii închişi, avea urme de sânge… Nu putea deschide ochii. Îl întrebam daca mă vede, îmi răspundea repetitiv «două fetiţe, două fetiţe m-au împins». Învăţătoarea îmi tot repeta că s-a «aruncat» pe scări…Ni s-a adus un recipient pentru vomă şi eram întrebaţi mereu cum suntem, de către medici şi asistente (pe aceasta cale le mulţumesc din tot sufletul). Am fost internaţi luni, marţi şi miercuri… Miercuri după amiază am ajuns acasă…. Pe drum copilul a început să se văite că îl doare burta…. Ajunşi acasă, urla de durerile de burtă, plus voma. Am luat din nou legătura cu medicul nostru care ne-a spus ce să facem. Copilul a dormit 16 ore încontinuu… Îi dădeam medicamente prescrise pentru somn, cele prescrise de domnul doctor! Joi s-a trezit foarte rău. Vineri ne-a văzut pediatra copilului. Ni s-a spus să rămânem acasă până după vacanţa de Crăciun… Deci copilul nu era bine. Am fost şi la psiholog în aceeaşi zi”, scrie mămica pe Facebook.

Alexandru Popa, directorul Şcolii Gimnaziale din Zădăreni, spune că a fost demarată de către ei o anchetă internă în şcoală și că un elev le-a spus că a văzut când băiatul a încercat să sară peste trepte și a căzut.

 

.

Category: Arad
Tags: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu