Proiectul “Unitate in diversitate”, la a II-a ediţie

Niciun comentariu

“Există unele lucruri frumoase care păstrează mai multă strălucire când rămân imperfecte decât când sunt desăvârşite”-este motto-ul evenimentului desfasurat in sala Ferdinand a Primariei Arad.
Proiectul “Unitate in diversitate”,editia a II-a,  este finantat de Centrul Municipal de Cultura Arad si a avut 2 mari parti
1. “Cunoaste-ma asa cum sunt!- Stropul de imperfecţiune potenţează misterul frumuseţii,, expozitie foto  realizata impreuna cu personalitati si artisti din Arad.
2.”Culorile vietii-  Dacă nu poţi iubi imperfecţiunea, cu siguranţă nu o să poţi vreodată iubi perfecţiunea” reprezentație de teatru, muzică și dans, moment realizate de copii cu și fără dizabilități impreună cu artiști din municipiul Arad. Activitatile desfasurate cu ajutorul voluntarilor si sub supraveghere de specialitate oferă participanților creşterea stimei de sine, a curajului şi perseverenţei, relaţia formată intre persoanele cu și fără dizabilități ajută la formarea şi consolidarea globală a personalităţii fiecăruia si se demonstrează incă o dată că o persoană cu handicap mental este capabilă prin exerciţiu repetat şi perseverenţă să-şi formeze deprinderi şi competenţe in diferite domenii, ca oricare alta;
Ne-am bucurat sa avem alaturi prieteni dragi : DDAC prin d-na Oana Parvulescu, Asociatia Oaza prin d-na Laura Andres, Asociatia Cetatea Voluntarilor prin d-ra Anamaria Nyeki, trupa Fantezie  coordonata de Giorgiana Bighescu, trupa Har coordonata de d-na Oltea Blaga, trupa FantasticIntegra -coordonata de d-l Sorin Dorobantu, trupa de dans-Dena coordonata de d-na Denisa Snejana Rus de la Colegiul tehnic de constructii si protectia mediului si d-na Nagy Rusu Gabriela de la CSEI Arad si nu in ultimul rand prietenii nostri de la ADOR -Oradea. Le multumim tuturor pentru prezenta sipentru bucuria cu care ni s-au alaturat!
Deci, “Nu-ti fie teama sa gresesti, ci fie-ti teama sa nu incerci!!,, pentru ca” Frumusetea , unicitatea, speranta, dorul,I ubirea..si cate altele sunt rezultatul imperfectiunii, nu al perfectiunii absolute!!”

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu