Proiect de 6 milioane de lei la Beliu

Niciun comentariu

Comuna Beliu este în perioada asfaltărilor. „Punem în practică un proiect de peste 6 milioane de lei, prin care asfaltăm străzi în comună, dar şi un drum comunal. Şi prin acest proiect, actuala administraţie demonstrează că este aproape de cetăţeni şi că facem din Beliu o comună modernă”, a declarat Pavel Ţica, primarul comunei.

Prin acest proiect, derulat prin Programul Naţional de Dezvoltare locală, în comună se asfaltează 1,7 km de străzi în Beliu, 1,4 km străzi în Secaci, dar şi drumul comunal DC 9, între Secaci şi Mărăuş, în lungime de 1,4 km. Valoarea proiectului este de 6,05 milioane de lei, din care 5,8 milioane sunt din fonduri guvernamentale.

„Mă bucură că pot fi acum, aici, la inaugurarea acesor străzi în Beliu, care arată preocuparea administraţiei pentru dezvoltarea comunei. Consiliul Judeţean întotdeauna a cofinanţat proiecte ale oraşelor şi comunelor atunci când s-a văzut preocuparea primarilor şi a consiliilor locale pentru accesarea de fonduri europene sau guvernamentale, cum este şi acest proiect”, a afirmat Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad.

 

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu