Primaria a retras avizele de sapatura firmei contractate de RCS RDS.

IMG 9260
Si a functionat …
Administratia locala a retras avizele de sapatura firmei contractate de RCS RDS.
„Înţelegem importanţa acestui proiect pentru municipiul Arad, însă nu putem accepta ca lucrările să nu fie executate corespunzător, iar infrastructura afectată să nu fie adusă la aspectul inițial. În plus, ne dorim sa minimalizăm pe cât posibil disconfortul creat cetăţenilor ca urmare a acestor intervenţii”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.
Va redam mai jos unul dintre articolele care descriu dezastrul ”executat” de firmele de constructii.
Mizeria furnizorilor de mizerie si orasul in care locuim…
IMG 9265

IMG 8926Sau cum sa faci misto de ARAD ….

Nu ne referim aici la semnalul ”fibra” de la  furnizorul de incultura . Nici la conglomeratul de sport digital plin de comentarii stupide si invitati dubiosi.

Ma refer la compania care de ceva vreme sparge in lung si in lat orasul pentru ca  furnizorii de incultura sunt obligati sa-si ingroape FIBRA si NET-ul sacadat.

Reglementari de altfel foarte bune care rezolva tesatura de cabluri pe care  aceasi furnizori au intins-o de-a lungul anilor pe stalpii Enelul-ui .

La Timisoara pana la finalul anului lucrarea trebuie finalizata in felul urmator..

”Ca să nu ne mai trezim în situaţia că unii refac drumuri şi trotuare, iar alţii le sparg după, regulamentul prevede că lucrările de construcţii pentru realizarea de reţele de comunicaţii se execută anterior sau concomitent cu cele de realizare/ extindere/ modernizare/ reabilitare a reţelei stradale, în funcţie de programele autorităţilor.Furnizorii reţelelor publice de comunicaţii trebuie să-şi coordoneze lucrările de acces pe proprietatea publică.”…PANA LA FINALUL LUI 2017

La Arad ar trebuii sa fie si mai simplu dupa cum ne declara primarul Gheorghe Falca, unde exista o companie care face toata lucrarea si ulterior refactureaza furnizorilor de cablu si …ati inteles idea

„De această lucrare se ocupă o companie privată care a început deja acțiunea de realizare a infrastructurii necesare pentru amplasarea cablurilor în subteran. Vor fi realizate tubulaturi pe o lungime de 51,6 km pe străzile principale, 22,7 km pe cele secundare și de 47,3 km în cartiere. În total, puţin peste 120 de kilometri, adică aproximativ un sfert din întreaga reţea stradaă din municipiul Arad.”

„Firma execută lucrările pe cheltuiala sa şi va reabilita infrastructura afectată de lucrări la aspectul inițial. Astfel, trotuarele vor fi refăcute integral după amplasarea tubulaturii, străzile vor fi refăcute pe întreaga bandă de circulație afectată, spațiile verzi degradate datorită intervenţiei vor fi refăcute integral” – a precizat Gheorghe Falcă.

  Dacia retrage de pe piaţă un model, dar îl înlocuieşte cu ceva spectaculos

Doar ca la Arad unde ne intereseaza pe noi, compania respectiva uita sa curete santierul si mai ales ”reabilitarea” la ”aspectul initial ” lasa mult de dorit.

Pe principiul ca o fotografie face cat o mie de cuvinte va lasam pe dumneavoastra si eventual pe cei in masura din administratia locala (obligatoriu) sa traga concluziile…..

Categorie: arad
Tags: avize, avize de sapatura, importante, santier, spatii verzi

2 comentarii. Leave new

  • Sapaturile au fost sistate, dar ce ne facem cei care am ramas cu strada facuta zob, santurile neacoperite, zona verde si carosabilul ca dupa bombardament? Invit Primaria sa faca o vizita in spatele Salii Polivalente, ca sa vada acest dezastru. Speram ca, apoi, conform contractului semnat, ii va obliga pe faptuitori sa “aduca infrastructura la aspectul initial”! Speram sa nu ramanem doar cu sperantele…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici