Ponta îl atacă dur din nou pe Iohannis

Niciun comentariu

Victor Ponta a vorbit despre dezastrul guvernării Cioloș și a spus că președintele Klaus Iohannis “s-a gândit cum să-i folosească pe morți care să-și pună guvernul lui.

“Eu cred că după aceste șase luni, românii pot să compare: pot să vadă dacă era mai bine cu noi la guvernare sau e mai bine cu cei de acum. Eu nu spun cum este, dar am impresia că oamenii încep să-și dea seama. Am făcut politică de 15 ani, am rezistat și rezist la toate. Politica este o bătălie. Rezist la cuvinte urâte, la acuzații nedrepte, la dosare penale inventate. Asta este, dar anul trecut, în noiembrie, niște tineri au murit într-un accident tragic și în timp ce eu mă gândeam la tragedia care a avut loc, domnul Iohannis s-a gândit cum să-i folosească pe morți care să-și pună guvernul lui, iar mie acest lucru mi s-a părut de nesuportat. Dacă am greșit, vă rog să mă iertați. Nu puteam să stau cu gândul că cineva folosește moartea cuiva pentru a obține o funcție, o funcție pe care nu o ai toată viața”, a zis Victor Ponta.

 

Social-democratul a adăugat că oamenii pot face comparaţia celor şase luni ale actualului Executivul cu perioada în care el a condus Guvernul.

“Totul răul poate a fost spre bine. În aceste luni, oamenii au putut să facă o comparație între ceea ce am făcut noi pentru români și ce au făcut ei. Pot să merg liniștit pe stradă, să mă uit în ochii pensionarilor și să le spun: ‘cât am fost eu prim-ministru, nu v-a tăiat nimeni niciun leu’. Cred că pot să mă uit în ochii tuturor”, a mai zis Victor Ponta.

 

 

Sursa:dcnews

Category: mandri.ro
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu