Ponta, din nou în fața judecătorilor: este acuzat de fals și spălare de bani

Niciun comentariu

Victor Ponta se întoarce în fata judecătorilor Instanței Supreme. Magistrații reiau discuțiile în deja celebrul dosar Turceni Rovinari în care fostul premier este acuzat de fals în acte, complicitate la evaziune fiscala și spălare de bani. Magistrații vor continua astăzi și audierea lui Laurențiu Ciurel, fostul șef al Complexului Energetic Rovinari.

Fostul premier Victor Ponta a fost trimis în judecată de DNA pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, și spălarea banilor, fapte săvârșite în calitate de avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat ”Ponta Victor-Viorel”.

În dosar mai sunt trimiși în judecată senatorul Dan Șova, avocat coordonator al Societății Civile de Avocați ”Șova și Asociații”, Laurențiu Ciurel, la data faptelor având calitatea de director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA, Dumitru Cristea, la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni, și Octavian Laurențiu Graure, la data faptelor director economic al Complexului Energetic Turceni.

 

 

Sursa:realitatea

Category: mandri.ro
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu