Poliţia cere ajutorul utilizatorilor de internet. „Noi nu le ştim adresa”

Niciun comentariu

 

„Noi nu le ştim adresa la care îi putem găsi. Ne ajutaţi voi să le-o aflăm?” Acesta este apelul autorităţilor de aplicare a legii din toată Europa, în cadrul campaniei EU MOST WANTED, iniţiate de EUROPOL, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române, într-un comunicat de presă.

Autorităţile de aplicare a legii din toată Europa au format echipe ENFAST (European Network of Fugitive Active Search Teams), cu sprijinul EUROPOL, şi solicită ajutorul pentru a identifica locaţiile celor mai căutaţi infractori, pentru a-i trage la răspundere pentru faptele comise.
„În timp ce majoritatea oamenilor se bucură de o bine-meritată vacanţă de vară, infractorii nu şi-au luat liber. Destinaţiile de vacanţă s-au dovedit a fi locuri ideale pentru cei care fug de autorităţi. Este posibil să-şi fi ales chiar aceeaşi destinaţie ca şi tine. Din acest motiv, este foarte important să ne oferi informaţii, pentru a ne ajuta să prindem măcar câţiva dintre cei mai căutaţi infractori căutaţi de noi’, se arată în comunicat. Poliţiile din toată Europa trimit ‘ilustrate de vară’, care conţin date despre cei mai căutaţi infractori din Europa, cei care au comis infracţiuni foarte grave, pe teritoriul a 21 de state europene. ‘Este posibil ca aceştia să se ascundă în alte ţări decât în cele în care au comis infracţiuni, iar membrii ENFAST desfăşoară activităţi pentru depistarea lor. Prin share-uirea acestor ilustrate şi prin obţinerea de informaţii, ne puteţi ajuta poate cu o ultimă piesă a unui puzzle, care să conducă la tragerea acestora la răspundere”, precizează IGPR.

36 dintre cei mai căutaţi infractori din Uniunea Europeană au fost deja arestaţi în cadrul campaniei EU MOST WANTED.

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu