Piaţa chiriilor a luat-o razna la Cluj: 300 de euro ca să dormi la jumătate de metru de aragaz

02EB79B6 224A 410E 8D31 CAC01A758C80

Piaţa chiriilor din Cluj-Napoca este una dintre cele mai scumpe din ţară, iar unii proprietari sunt lipsiţi de simţul măsurii. Pentru o garsonieră în care patul este la câţiva centimetri de aragaz, frigider şi maşina de spălat se cere o chirie de 300 de euro.
Un clujean a postat următorul anunţ pe un site de anunţuri:    „Garonieră de închiriat în Mănăştur, complet echipată, situată la 3 minute de staţia de autobuz. Preţ 300 de euro/lună, avans 50%”.

Anunţul a fost preluat de Asociaţia Chiriaşilor din Cluj cu următorul comentariu:  „300 de euro ca să dormi la jumătate de metru de aragaz. Şi mai sunt unii care zic că piaţa nu a luat-o razna”.

În poză se poate vedea că patrul este extrem de aproape de aragaz, cuptor şi maşina de spălat.    „E confort 1 ca nu tra să te dai jos din pat să prajestii cartofii” „Asta e pentru cei ce mănanca la restaurant, acasa fac doar un ceai”, a comentat Betty pe pagina Asociaţiei.  „Mai lipsea un WC acolo sub geam şi era pachetul complet” – a completat Asociaţia.  „E confort 1 ca nu tra să te dai jos din pat să prajestii cartofii”, a postat Ruthie.  „Nu-s foarte convins ca poti deschide usa de la frigider”, a completat Bogdan.

03798A39 0428 497B B937 E43E68759B44

Categorie: mandri.ro
Tags: chirii, chirii cluj, piata chiriilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici