Petiție pentru deposedarea celor de la Real Madrid de 5 Cupe ale Campionilor Europeni!

Niciun comentariu

Site-ul change.org a lansat o petiţie în care le solicită celor de la UEFA să steargă primele cinci trofee ale Cupei Campionilor Europeni, câştigate de Real Madrid în perioada 1956-1960, deoarece acestea nu mai corespund formatului actual al competiţiei, anunţă cotidianul AS.

Petiţia a fost începută de Justicia Deportiva, pe 12 mai, şi a strâns aproape 40.000 de semnături. Aceştia consideră că primele cinci Cupe ale Campionilor Europeni, cucerite în perioada 1956-1960, timp în care formaţia de pe Santiago Bernabeu a fost neînvinsă în competiţia europeană nu mai sunt conforme cu formatul actual al întrecerii, şi le caracterizează ca fiind „invalide”

”Solicităm, în numele valorilor sportului şi a democraţiei, ca primele cinci Cupei ale Campionilor câştigate de Real Madrid în perioada 1955-56 şi 1959-60, să fie revocate imediat din cauza faptului că acestea nu mai corespund în niciun fel cu formatul competiţiei recunoscute astăzi drept UEFA Champions League”, se arată în scurta petiţie lansată pe site-ul change.org.

Nu este prima dată când numele clubului Real Madrid apare pe acest site. În luna decembrie a anului 2015, s-a mai făcut o petiţiei în care se cerea demisia preşedintelui clubului, Florentino Perez.

Change.org este un site cu titulatura de “Platforma pentru schimbare”, unde oamenii de pretutindeni pot începe campanii, mobiliza suporteri, şi pot lucra cu factorii de decizie.

Category: mandri.ro
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu