Peste 100 kilograme de marijuana descoperite în cabina unui TIR la Calafat

Niciun comentariu

Poliţiştii de frontieră români şi bulgari au descoperit la Calafat peste 110 kilograme de marijuana ascunse în cabina unui TIR condus de un bulgar.

Poliţiştii au controlat un camion condus de un bulgar, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, care, conform actelor, transporta aparate frigorifice cu destinația Germania.

Poliţiştii au văzut că şoferul se comportă ciudat şi este foarte nervos. În urma verificării cabinei șoferului, au fost observate urme de detergent praf și un miros puternic de detergent, care a generat suspiciuni cu privire la existența unor bunuri ascunse în interior,se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Echipa comună a solicitat organelor vamale bulgare efectuarea unui control asupra autovehiculului cu ajutorul aparaturii Roentgen. În urma scanării automarfarului, au fost observate mai multe colete ascunse, în interiorul cabinei, într-un spaţiu special amenajat prin remodelarea acesteia (aplicarea unor profile metalice între capitonaj și partea exterioară).

Din locul special amenajate, au fost extrase 158 de colete, de diferite mărimi, învelite în folie transparentă și bandă adezivă de culoare maro, care conțineau o masă vegetală de culoare verde, asemănătoare marijuanei, în cantitate de 110,7 kilograme.

Conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, persoana în cauză, bunurile și mijlocul de transport au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.
sursa: www.romaniatv.net

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu