Percheziții la persoane care pretindeau că fac parte din Barou și organizau cursuri de avocatură

Niciun comentariu

Patru mandate de percheziție la persoane care pretindeau că fac parte din Uniunea Națională a Barourilor din România și organizau cursuri de avocatură, contra cost, vor fi puse în aplicare de peste 50 de polițiști bucureșteni, informează agerpres.ro.

Perchezițiile vor fi efectuate în județele Olt și Vâlcea, sub coordonarea Pachetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Doi italieni sunt suspectați în acest caz, aceștia aducând prejudicii de aproximatov 40.000 de euro unor cetățeni italieni, aceștia percepând o taxă de 1500 de euro pentru cursul respectiv.

“Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că, în perioada 2014 — 2015, bănuiții, pretinzând că au calitatea de reprezentanți al unui barou de avocatură, au indus în eroare mai multe persoane, oferindu-le în schimbul unor sume de bani posibilitatea absolvirii unui curs ce le-ar permite ulterior să profeseze ca avocat, atât în Romania, cât și în alte țări europene”, informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Capitalei.

 

 

 

 

 

 

Sursa: www.b1.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu