Pateul vegetal din comerţ, o adevărată bombă pentru organism. Ce conţine, de fapt

pasta de linte cu ciuperci3

În perioada 17-24 martie 2016, InfoCons – ANPCPPSR a realizat un studiu pe baza informaţiilor ce se regăsesc pe etichetele a 20 de produse tip pateu/pasta vegetală existente pe piaţa românească.

Numărul de E-uri (Aditivi alimentari) conţinute in produsele ce au făcut obiectul studiului variază între 4 şi 15 E-uri, după cum urmează:

5% din produsele analizate au în conţinut 4 E-uri;

10% din produsele analizate au în conţinut 6 E-uri;

15% din produsele analizate au în conţinut 7 E-uri;

5% din produsele analizate au în conţinut 8 E-uri;

10% din produsele analizate au în conţinut 9 E-uri;

10% din produsele analizate au în conţinut 11 E-uri;

5% din produsele analizate au în conţinut 12 E-uri;

5% din produsele analizate au în conţinut 13 E-uri;

30% din produsele analizate au în conţinut 14 E-uri;

5% din produsele analizate au în conţinut 15 E-uri.
Sursa: www.realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici