Partidul Mândri că Suntem Arădeni are obiective importante pentru Arad

Niciun comentariu

Călin Gabriel Costea, preşedintele singurului partid local din Arad, prezintă câteva dintre obiectivele pe care el şi Partidul  Mândri că Suntem Arădeni le au pentru Arad:

1.TRANSPARENȚA LUCRĂRILOR

Ne vom asigura că recepția lucrărilor se va face doar în prezența a zece cetățeni selectați aleatoriu din zona în care s-a executat lucrarea. Împreună cu aceștia, Direcția Tehnică din Primărie va fi obligată să emită un raport special în care cetățenii vor completa punctul lor de vedere asupra calității lucrării.

2.MICȘORAREA TAXELOR  ȘI IMPOZITELOR LOCALE

Coborârea impozitelor la nivelul minim adoptat de guvern și     schimbarea zonelor de impozitare ale orașului pe criterii reale pentru o fiscalitate suportabilă

3.REDIRECȚIONAREA CORECTĂ A BANULUI PUBLIC

Renunțarea la spectacolele costisitoare din bani publici și redirecționarea sumelor de bani către creșe și grădinițe pentru necesitățile urgente.

4.RESUSCITAREA ȘTRANDULUI

Scoaterea biletului de intrare din zona non-comercială și atragerea investițiilor pe Ștrand prin scutirea de la plata impozitelor a celor care investesc în zonă. Trecerea căsuțelor în proprietatea celor care le-au achiziționat la modul real și mutarea tuturor evenimentelor în Ștrand

5.REÎNFIINȚAREA ȘI DIVERSIFICAREA ȘCOLILOR PROFESIONALE

Reînființarea școlilor profesionale pentru a genera profesioniști și locuri de muncă. Având cele mai multe cursuri de pregătire pentru barmani, ospătari, sudori, Aradul a fost un exemplu pentru întreaga țară,  că la noi se poate!

Category: Arad
Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu