O nouă lovitură de la ANAF! Se pregătește încă o taxă

Niciun comentariu

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a început să pună popriri pe conturile datornicilor, pentru a recupera banii pe care aceştia îi datorează statului român, scrie bugetul.ro.

ANAF a mai găsit o soluţie prin care să facă rost de bani şi pregăteşte o mare lovitură pentru români.

Companiile din România care operează cu criptomonede ar putea avea parte de surprize când vor face declaraţiile fiscale, scrie bugetul.ro.

Potrivit sursei citate, pe piaţa din România sunt magazine care acceptă plata cu bitcoin. De asemenea, există companii care au făcut investiţii masive în criptomonede.Toate acestea pot avea surprize atunci când vor face declaraţiile fiscale.

Există magazine în România care acceptă plata în bitcoin şi companii care au făcut investiţii masive în criptomonede, iar acestea pot avea surprize atunci când vor face declaraţiile fiscale. ANAF nu ştie cum să le impoziteze şi mai degrabă se uită către BNR (Banca Naţională a României) sau ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară), a spus Daniel Petre, director impozitare indirectă la Deloitte România, în cadrul unui eveniment al Deloitte, conform sursei citate scrie capital.ro

Category: mandri.ro
Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu