O arădeancă, pe podium în fața a 5.000 de oameni din industria modei

gabriela 1

Arădeanca Gabriela Panduru a luat premiul ,,Magazine of the Year” pentru activitatea pe care a avut-o în ultimii trei ani ca director creativ și manager general la publicația independentă BBMagazine. Premiul a fost primit în fața a peste 5.000 de oameni (la New York) din industria modei alături de editorul șef, CEO Billie Blunt.

Gabriela a devenit o prezență cunoscută pe covorul roșu al prezentărilor de modă din New York atât ca model cât și coordonator de modă sau director creativ fiind mereu o prezență impunătoare și remarcată.

Pentru ea anul 2017 a fost un an de succes fiind premiată de mai multe ori pe continentul American.

La decernare Gabriela Panduru a purtat o superbă rochie Couture realizată de creatoarea de modă Alexandra Popescu York, creatoare cu care arădeanca lucrează permanent.

De asemenea, “Fashion Excellence Award” primit în noiembrie este o încununare a activității arădencei în industria modei de peste ocean în ultimul deceniu.

La 39 ani Gabriela continuă să inspire și să lucreze ca high fashion model în New York.

„În general prefer să lucrez ca print model deoarece iubesc parte creativă ,munca în echipă. Ador camera. Îmi place să fiu în fața ei și să transmit emoții. Au fost ani în care am lucrat ca runway model foarte mult. Dar am realizat că îmi răpește foarte mult timp. Când aleg să fac asta este pentru o cauză deosebită sau pentru un designer drag la care nu i pot spune nu“,  mărturisește arădeanca.

Gabriela speră pe ca viitor să colaboreze cu designeri arădeni, așa cum a făcut în urmă cu trei ani cu echipa Chic Arad. La invitația Gabrielei s-a realizat o prezentare de modă și un photoshoot profesional în inima New Yorkului.

  Jandarmii arădeni au salvat un pui de căprioară

 

 

gabriela 2 gabriela 3 gabriela grabriela 1

Categorie: arad
Tags: arad, gabriela panduru, moda, premii, stiri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici