Nu e glumă: Un miliardar saudit a scăpat de o acuzație de viol, declarând că a cazut din greșeală cu penisul într-o tânără

Niciun comentariu

Un tribunal din Londra a achitat un dezvoltator imobiliar Ehsan Abdulaziz, de 46 de ani, de acuzația de a fi violat o fată de 18 de ani, după doar 30 de minute de deliberare. Milionarul saudit care locuiește la Londra a afirmat că ar fi pătruns accidental cu penisul în tânăra violată, după ce a căzut peste ea.

Instanța a primt de la Abdulaziz o declarație referitoare la incident: Acesta s-a întâlnit cu o tânără de 24 de ani și prietena ei adolescentă la a fost petrecere la clubul la Cirque Le Soir din West End din Londra. Abdulaziz a invitat ambele femei să i se alăture la masa lui și în cele din urmă le-a cerut să îl însoțească la apartamentul lui.

Presupusa victimă pretinde s-a trezit în primele ore ale dimineții, când Abdulaziz a încercat să o violeze.

Abdulaziz a spus că în timpul nopții s-a dus în bucătărie după un pahar de apă, când tânăra i-a făcut avansuri de natură sexuală. “Sunt fragil, am căzut jos pe tânără, dar nimic nu sa întâmplat, între mine și fata asta”, a spus bărbatul. În timpul căderii, sauditul ar fi penetrat-o din greșeală pe victimă.

Întrebat de ce au fost găsite urme de spermă în vaginul victimei, acesta a declarat că a făcut totuși sex cu cealaltă femeie, și că ar fi avut urme de spermă pe mână, care ar fi ajuns accidental în vaginul presupusei victime.

În Arabia Saudită, Ehsan Abdulaziz ar fi fost condamnat la moarte pentru tentativa de viol, în Marea Britanie este achitat.

Sursa: www.napocanews.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu