Noul dosar al lui Victor Ponta de la DNA – răsturnare de situație

Niciun comentariu

Potrivit unui articol EurActiv.ro, fostul premier Victor Ponta “este vizat de o anchetă a DNA în legătură cu modul în care, printr-o hotărâre de guvern pe care a semnat-o, compania kazahă KazMunayGas a scăpat de plata a 600 de milioane de dolari, datoria istorică a Rompetrol”. În articolul respectiv se mai precizează că: “Procurorii DNA au ridicat documentele privind memorandumul de întelegere cu KazMunayGas, conform unor surse guvernamentale”.

 

Pe acest subiect, oficiali ai DNA au transmis, la solicitarea AGERPRES, că nu confirmă că există dosar în lucru.

 

Guvernul răspunde cu promptitudine solicitărilor venite dinspre Parchete, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, întrebat dacă Executivul a primit de la DNA o solicitare legată de informaţii privind Memorandumul cu KazMunayGas semnat de fostul premier Victor Ponta.

 

“Nu putem comenta cazuri punctuale, dar Guvernul, ca practică generală, răspunde solicitărilor venite de la Parchete cu promptitudine. Nu e o chestiune politică să o detaliez aici, e o chestiune tehnică între instituţii. (…) La orice solicitare, Secretariatul General al Guvernului răspunde. (…) E o chestiune tehnică între SGG şi Parchete”, a afirmat Iolu.

 

 

Sursa: stiripesurse

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu