Nicușor Dan și-a dat demisia din fruntea Asociației Salvați Bucureștiul

Niciun comentariu

Nicușor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei la alegerile locale desfășurate în 5 iunie, a anunțat, joi, că demisionează din fruntea Asociației Salvați Bucureștiul.

 

“Incepand de astazi voi fi consilier general. Astazi, dupa opt ani si jumatate, demisionez din Asociatia Salvati Bucurestiul, pentru a nu fi in conflict de interese.

 

Opt ani si jumatate nu e putin. Aveam proiecte matematice, aveam planuri cu familia, cu prietenii, aveam carti de citit. Toate lasate in asteptare. Nu stiu daca voi ierta, dar sigur nu-i voi uita pe ticalosii care m-au obligat sa-mi neglijez proiectele.

 

Pe de alta parte, am cunoscut sute de oameni deosebiti cu care am impartasit cauze. A fost o fericire si o onoare sa fim colegi. Uniunea Salvati Romania e cauza cea mai importanta acum. Putem impreuna sa schimbam Romania”, a scris, joi, pe pagina sa de socializare, Nicușor Dan.

 

La scrutinul electoral din 5 iunie, Gabriela Firea, candidata PSD, a câștigat Primăria Generală a Capitalei, obținând 42,97% din voturile bucureștenilor, în timp ce Nicuşor Dan (USB) s-a clasat pe locul secund cu un procent de 30,52%.

 

 

Sursa:dcnews

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu