Nepoata și presupusul fiul al lui Prince nu vor test ADN. Averea ar putea fi moștenită de aceștia

Niciun comentariu

Cei doi potențiali moștenitori ai lui Prince refuză să facă teste genetice, așa cum a solicitat mandatarul averii cântărețului.

 

Prince a murit brusc în 21 aprilie, la 57 de ani, nu avea copii și nu a lăsat niciun testament. Cu administrarea averii a fost însărcinat un mandatar, în așteptarea clarificării ordinii succesiunii artistului, care avea o soră și cinci frați și surori vitregi.

 

Mandatarul Bremer Trust a anunțat săptămâna trecută că va solicita potențialilor moștenitori să facă teste ADN, pe cheltuiala lor, pentru a-și dovedi legătura de rudenie cu Prince. Însă cei doi apreciază că au furnizat destule elemente care să ateste acest lucru, conform unor documente judiciare publicate marți.

Unul dintre potențialii moștenitori este Brianna Nelson, care susține că este singura fiică în viață a lui Duane Nelson, unul din frații vitregi ai lui Prince. Acesta s-a ocupat un timp de securitatea cântărețului, fiind ulterior îndepărtat. A murit în 2011.

 

Celălalt este Carlin Williams, un deținut de 39 de ani din Colorado (vestul Statelor Unite), originar din Texas (centru), a cărui mamă afirmă că a avut un raport sexual cu cântărețul într-un hotel, în 1976.

 

Tribunalul din Carver County, Minnesota (nord), unde se află domeniul Paisley Park al lui Prince, a stabilit o ședință în 27 iunie pentru a audia eventualele obiecții la propunerea de efectuare a testelor ADN.

 

Sursa:libertatea

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu