Musznay: „Va fi al treilea Război Mondial la Satu Mare”

Niciun comentariu

Pîncota a reușit să mai adauge trei puncte  extrem de importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Chiar dacă nu sunt încă salvați direct și chiar au șanse mari să participe la baraj, „alb-negrii” sunt destul de bine poziținați înainte de ultima partidă, pe care – însă – trebuie să o câștige la Satu Mare.

„A fost că va fi unul din cele mai grele meciuri, înfrângerea lor la scor de la Tărlungeni nu ne-a făcut să ne credem învingători de la bun început. Dar vreau, în primul rând, să precizez că eu am reușit anul acesta să promovez o echipă în liga a doua, e vorba de Luceafărul Oradea, acolo unde am antrenat în tur și am făcut 28 de puncte. De asemenea, vreau să îmi cer scuze public față de domnul Piroș pentru că am făcut referire la prime, eu trebuie să le aduc mulțumiri, atât dânsului, cât și celorlalți care pun umărul la tot ce se întâmplă aici și la faptul că am reușit să obțin 18 puncte de când sunt antrenor la Pâncota. Cireașa de pe tort poate să fie jocul de la Satu Mare, pentru asta ne concentrăm încă de acum. Partida de astăzi a fost o victorie muncită, grea. Felicit Reșița, am spus-o și la meciul tur că ei au o echipă de perspectivă și că acesta e un lucru bun pentru fotbal”, a declarat Zsolt Musznay.

Acesta a ținut să îl felicite pe Cristi Irimia pentru intervenția acestuia la șutul lui Chira: „Cristi, chiar dacă are o vârstă, este un portar care ne-a dat siguranță și ne-a readus pe linia de plutire. Acum însă mă interesează doar partida de la Olimpia Satu Mare. Va fi al treilea război mondial acolo. Nu contează datele pe care le avem strânse până acum despre ei, tot ceea știm pică pentru că e un meci aparte, încărcătura e una aparte și jocul se va schimba enorm. Nici un meci pe care ei l-au disputat până acum acasă nu va semăna cu ceva fi sâmbătă, acolo unde va conta doar atitudinea, determinarea și inspirația de moment. Consider că din punct de vedere al valorii lotului, suntem la egalitate.“

Category: Arad
Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu