Monstruos: cazul taților care au făcut copii cu propriile fiice. După eliberarea din detenție continuă relațiile incestuoase

Niciun comentariu

Doi vasluieni au facut inchisoare pentru incest, dar nu au renunțat la “obiceiurile” lor după eliberarea din detentie.

 

Ziarul Adevarul publica povestea a doi vasluieni, Ştefan Frunză, din localitatea Valea Grecului, şi Petrică Topală, din Bogdăneşti, care si-au transformat fiicele în amante şi au continuat relaţiile incestuoase, deşi amândoi au fost condamnaţi după naşterea primilor doi copii, în urma relaţiilor cu fiicele. Cazul lui Frunza a devenit public in 2004, cand sotia acestuia l-a reclamat pe barbat la politie, pentru ca Stefan o alungase de acasa si hotarase sa traiasca doar cu fiica lor. Cercetarile autoritatilor si testul ADN au demonstrat ulterior ca Frunza avea deja doi copii cu fiica lui, asa ca vasluianul a primit patru ani de inchisoare cu executare pentru incest, in timp ce Carmen, fiica lui, a primit doi ani de inchisoare, dar cu suspendare. Eliberat in 2007, Frunza s-a intors la Carmen, cu care a mai facut un copil, fiind condamnat din nou la detentie, pentru patru ani. In 2011, vasluianul a fost eliberat, iar acum traieste din nou cu Carmen!

 

Cazul lui Petrica Topala, din Bogdanesti (Vaslui), este similar cu cel al lui Frunza. Petrica si fata lui au tot trei copii, dar Topala a scapat la prima condamnare, cand primise patru ani cu executare pentru incest, Curtea de Apel stabilind in final o pedeapsa cu suspendare pentru moldovean. Pana la urma, dupa ce Daniela, fata lui Topala, a fugit de acasa cu toti copiii, Topala a primit o pedeapsa definitiva de inchisoare pentru incest, de 4 ani cu executare.

 

 

Sursa:stirilekanald

Category: mandri.ro
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu