Miron, după eșecul de la Mediaș: „Nu am reușit să facem față atacurilor Gazului, dar trebuie să ne adunăm pentru Chindia”

Niciun comentariu

Deși a încasat patru goluri la Mediaș, Bogdan Miron a fost unul dintre utiștii care merită notă de trecere. Portarului utist nu i se poate reproșa niciun gol, cu mențiunea că – totuși – la reușita cu numărul patru a gazdelor putea încerca un plonjon. Probail, numărul unu utist a văzut târziu balonul șutat de Zaharia, însă oricum soarta meciului era demult pecetluită. „Meciul a fost destul de greu, din păcate nu am reușit să facem față atacurilor Gazului. Știam că presiunea e pe ei, am fost într-adevăr mai retrași în debut de meci. Cred că era un meci mai greu pentru gazde dacă am fi atacat mai mult, poate chiar începând din start. Oricum, am revenit mai tot timpul când am luat gol în acest campionat, dar nu știu ce s-a întâmplat azi. Sunt și eu dezamăgit, dar trebuie să trecem peste. Dar, una peste alta, totul e trecător, acest meci e istorie și urmează meciul cu Chindia din care vrem să luăm neapărat toate punctele”, a precizat Miron.

Goal-keeperul arădenilor încearcă să rămână optimist, deși: „Eu zic că mai avem șanse de promovare, deși ele sunt minime din acest moment. După părerea mea, Gazul nu se mai încurcă de acum înainte, dar atâta timp cât mai avem și noi speranțe vom încerca să ne agățăm de ele”.

FOTO: Istvan Bertalan

Category: mandri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu