Microbuz românesc implicat într-un accident în Ungaria. Trei persoane au murit

Niciun comentariu

Un microbuz românesc a fost implicat, sâmbătă, într-un accident în Ungaria. Din primele informaţii se pare că a intrat în coliziune cu un autocar înmatriculat în Ungaria, iar 3 persoane şi-au pierdut viaţa şi 5 au fost rănite.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, Consulatul General al României la Szeged urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs sâmbătă, în zona localităţi Szolnok, din Ungaria.

”Accidentul a fost soldat cu decesul a 3 cetăţeni români şi rănirea altor 5. Reprezentanţii oficiului consular au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii suplimentare cu privire la identitatea victimelor şi starea de sănătate a persoanelor rănite”, a transmis MAE, conform mediafax.ro

Autovehiculul s-a ciocnit cu un autocar înmatriculat în Ungaria, iar în urma impactului trei persoane au murit pe loc. Se pare că accidentul a fost cauzat de șoferul microbuzului, care s-ar fi angajat într-o depășire într-o zonă cu vizibilitate redusă.

Category: Auto
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu