Mesajul sfâșietor al mamei tinerei moarte în accident la Bocsig: „o dragoste pe care nu o mai poate înlocui nimeni”

  • mandri.ro
  • noiembrie 12, 2018
  • 0

Durere fără margini la Bocsig acolo unde eleva Mihaela Rusu a murit după ce a fost lovită  de o mașină și aruncată sub roțile alteia.

Pagina de Facebook a acesteia s-a umplut de mesaje, printre care și cel al mamei ei: „Un suflet bun și cald, a plecat dintre noi, o dragoste pe care nu o mai poate înlocui nimeni și nu mi-o mai va da nimeni cum am primit-o de la copilul meu, fiica mea dragă prietena mea dragă ,si sufletul ei cald și dulce, despărțindune o fulgerătoare moarte, venita de la o mașina pe trecerea de pietoni, cine mai poate sa mi-o de-a înapoi ,Copil cu ochi senini și blânzi…”.

Mihaela Rusu era elevă în clasa a XI-a, la profilul filologie, iar duminică seara a murit chiar pe trecerea de pietoni.

„În jurul orei 18,10, o femeie de 41 de ani, din Santana, a condus un autoturism pe DN 79A, pe raza localității Bocsig, dinspre Buteni, iar la km 62+972m, a surprins și accidentat o tânăra de 17 ani, din Bocsig, care, în calitate de pieton era angajata în traversarea drumului pe trecerea de pietoni. În urma impactului, victima a fost proiectată pe sensul opus de mers, fiind acroșată de un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, din Silindia. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul tinerei. În cauza a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpa”, spune Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *