Mesajul sfâșietor al mamei tinerei moarte în accident la Bocsig: „o dragoste pe care nu o mai poate înlocui nimeni”

Niciun comentariu

Durere fără margini la Bocsig acolo unde eleva Mihaela Rusu a murit după ce a fost lovită  de o mașină și aruncată sub roțile alteia.

Pagina de Facebook a acesteia s-a umplut de mesaje, printre care și cel al mamei ei: „Un suflet bun și cald, a plecat dintre noi, o dragoste pe care nu o mai poate înlocui nimeni și nu mi-o mai va da nimeni cum am primit-o de la copilul meu, fiica mea dragă prietena mea dragă ,si sufletul ei cald și dulce, despărțindune o fulgerătoare moarte, venita de la o mașina pe trecerea de pietoni, cine mai poate sa mi-o de-a înapoi ,Copil cu ochi senini și blânzi…”.

Mihaela Rusu era elevă în clasa a XI-a, la profilul filologie, iar duminică seara a murit chiar pe trecerea de pietoni.

„În jurul orei 18,10, o femeie de 41 de ani, din Santana, a condus un autoturism pe DN 79A, pe raza localității Bocsig, dinspre Buteni, iar la km 62+972m, a surprins și accidentat o tânăra de 17 ani, din Bocsig, care, în calitate de pieton era angajata în traversarea drumului pe trecerea de pietoni. În urma impactului, victima a fost proiectată pe sensul opus de mers, fiind acroșată de un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, din Silindia. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul tinerei. În cauza a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpa”, spune Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu