Maşină răsturnată la Chişineu-Criş. Un bărbat a decedat

Niciun comentariu

Pompierii arădeni au fost chemaţi să intervină pentru a scoate câteva persoane încarcerate dintr-un automobil care s-a răsturnat, luni dimineaţa, la ieşirea din Chişineu-Criş spre Oradea. În momentul de faţă nu se ştie despre câte persoane încarcerate este vorba.

UPDATE: Echipajul de descarcerare de la Garda de Intervenţie Chişineu Criş a intervenit pentru scoaterea unei femei şi a unui bărbat din autoturismul răsturnat. De asemenea, la faţa locului au fost trimise o autospecială SMURD şi o ambulanţă, dar a fost nevoie şi de elicopterul  SMURD, deorece starea bărbatului este destul de critică.

UPDATE: Conform informaţiilor de ultimă oră accidentul nu a avut loc luni dimineaţa, ci în noaptea de duminică spre luni. Abia la ora anunţării lui autoturismul răsturant a fost găsit de către câţiva muncitori de la Drumuri Naţionale. Femeia a declarat că autoturismul pe care îl conducea soţul ei a lovit un cap de pod, iar apoi autovehiculul s-a răsturnat. Din păcate doar aceasta a supravieţuit şi transportată la spital.  Pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, decât să se constate decesul.

FOTO: arhivă

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu