Marți 13 februarie arădenii afla dacă au noroc sau ghinion in privința furnizării căldurii!

Niciun comentariu

Primim de la Primaria Arad…

 „Primăria Municipiului Arad a fost notificată de furnizorul C-Gaz Energie în cursul după-amiezii de vineri, 9 februarie 2018, privind amânarea sistării furnizării de gaze naturale la consumatorul CET Arad SA pentru data de 13 februarie 2018, ora 15.30. Sistarea furnizării gazelor naturale către CET Arad ar putea să nici nu mai fie adusă în discuţie în condiţiile în care tot marţi, 13 februarie 2018, însă începând cu ora 10.00, la Ministerul Energiei va avea loc o întâlnire de lucru între reprezentanţii Primăriei municipiului Arad, SC CET Arad şi SNGN ROMGAZ SA.

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a fost cel care a solicitat încă de acum două zile această întâlnire în scopul soluţionării blocajului intervenit în activitatea SC CET Arad SA, atât în furnizarea energiei termice către populaţia Municipiului Arad, cât şi în furnizarea energiei electrice în Sistemul Electroenergetic Naţional.

Blocajul intervenit în activitatea SC CET Arad SA a apărut ca urmare a solicitării plăţii în avans a facturilor de gaze naturale. Producătorul de energie termică şi energie electrică din Arad se află în imposibilitatea onorării plăţilor în avans, deoarece energia termică livrată populaţiei este încasată de producător după două luni de la furnizare, iar contravaloarea energiei electrice comercializate zilnic pe piaţa PZU şi contravaloarea bonusului de cogenerare nu acoperă în totalitate contravaloarea facturii de gaze naturale solicitată a fi plătită în avans.”

Arădenii riscă să rămână fără căldură în calorifere de duminică dimineaţa

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu