Liviu Dragnea, despre relaţia cu UNPR: Fuziunea, singura variantă. PSD merge singur la parlamentare

Niciun comentariu

”Am decis ca în continuare să ne menţinem oferta pe care nu am schimbat-o niciodată de a aştepta o poziţie din partea conducerii UNPR-ului. Dacă vine într-un timp util, suntem deschişi la discuţii în continuare.

(…) Dacă într-un timp rezonabil va fi o clarificare din partea colegilor de la UNPR, noi suntem prezenţi şi participăm la discuţii, dacă nu, programul nostru merge în continuare”, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus că fuziunea este singura variantă de lucru.

”PSD va merge singur (în alegerile parlamentare – n.r.). Dacă colegii de la UNPR vor dori să discutăm despre fuziune, va fi tot PSD-ul la alegeri cu liste proprii pentru PSD. Nu (va fi o alianţă cu UNPR – n.r.), am văzut că şi dumnealor agreează ideea de fuziune. Am înţeles că trebuie să decidă cu cine vor să o facă. Dacă nu vor să o facă cu noi, noi o să ne <<chinuim>> singuri şi o să ne prezentăm singuri la alegeri”, a adăugat Dragnea.

El a mai spus că social-democraţii au colaborat foarte bine până la alegerile locale cu UNPR.

 

”(La alegerile locale – n.r.) ceva s-a întâmplat în univers şi brusc au început discuţii între UNPR şi PNL. Noi nu facem oferte. Noi încercăm să ducem la capăt o discuţie mai veche despre fuziune. În momentul în care se va face o fuziune, toţi membrii UNPR care vor să accepte aceasta devin membri PSD şi se supun regulilor din organizaţii. Nu putem să facem o fuziune în care un membru PSD are drepturi mai mari decât un alt membru PSD. Fiecare organizaţie va decide care sunt propunerile pentru listele parlamentare. (…) Pe de altă parte, sub nicio formă nu voi lansa în spaţiul public oferte care să intre în licitaţie politică. Aşa ceva n-o să fac, cu toate riscurile”, a conchis liderul social-democrat.

 

 

Sursa:mediafax

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu