La Ineu se efectuează lucrări în infrastructura de apă

Niciun comentariu

Lucrări de cuplare a rețelelor de apă potabilă încep de astăzi, la Ineu. Lucrările reprezintă următorul pas derulat în cadrul Contractului CL7 „Reabilitare şi extindere reţele de apă şi reţele de canalizare în Ineu, Pâncota şi Şiria“, şi constau în legarea noii conducte de distribuţie la staţia de tratare şi cuplarea reţelelor realizate de curând la reţeaua existentă. Acestea se vor derula în mai multe etape, în funcţie de programarea zonelor de lucru.

Astfel, joi, 26 aprilie 2016 se execută trecerea sistemului de distribuţie a apei la microsistemul de alimentare Ineu – pe coloana nouă de distribuţie. Lucrarea necesită întreruperea totală a furnizării de apă potabilă în Ineu în intervalul orar 23:00 – 06:00, afectând şi localităţile Şicula, Chereluş şi Gurba.

De asemenea, pe 30 aprilie 2016 are loc cuplarea noii reţele de apă de pe Strada Eminescu la reţeaua existentă de pe Calea Traian. Lucrarea necesită întreruperea totală a furnizării de apă potabilă în Ineu în intervalul orar 10:00 – 15:00.

Marţi, 31 aprilie 2016, are loc cuplarea reţelei de pe Strada Eminescu la cea de pe Strada Amurgului. Lucrarea necesită întreruperea totală a furnizării de apă potabilă în Ineu în intervalul orar 10:00 – 15:00.

„În cazul în care apar nereguli în desfăşurarea lucrărilor, există posibilitatea ca restricţia de apă să fie menţinută şi pentru ziua de miercuri.

La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa pentru consum şi în uz casnic până la limpezirea ei complete. Dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat“,au anunțat reprezentanții Companiei de Apă Arad.

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu