Irina Begu, învinsă de numărul I mondial. I-a mai rămas semifinala de dublu

Niciun comentariu

Final de meci între Irina Begu și Serena Williams. Jucătoarea noastră a fost eliminată din semifinalele probei de simplu de numărul unu mondial după ce a pierdut în două seturi: 4-6, 1-6. Irina a jucat bine primul set și a avut atitudine și curaj. Din păcate, în cel de-al doilea însă, românca nu a părut să mai creadă în şansele sale şi şi-a pierdut mult din agresivitate.

Final de meci între Irina Begu și Serena Williams. Jucătoarea noastră a fost eliminată din semifinalele probei de simplu de numărul unu mondial după ce a pierdut în două seturi: 4-6, 1-6. Irina a jucat bine primul set și a avut atitudine și curaj. Din păcate, în cel de-al doilea însă, românca nu a părut să mai creadă în şansele sale şi şi-a pierdut mult din agresivitate. Este posibil să fi apărut și probleme la musculatura piciorul drept.

Irina rămâne în cursă la Roma, unde va juca în semifinalele probei de dublu alături de Monica Niculescu.

După cea mai frumoasă săptămână din cariera sa, aşa cum a caracterizat-o într-un interviu exclusiv acordat Digi Sport, Irina Begu a ieşit cu capul sus din încleştarea cu cea mai bună sportivă din lume.

sursa: www.digi24.ro;

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu