Interlopul Sorin Udrea a fost capturat de politisti! Va fi extradat si urmeaza sa fie adus la Timisoara!

Niciun comentariu

TIMISOARA. Faimosul interlop Sorin Udrea a fost capturat de politisti tocmai in Italia, unde plecase cu masina chiar inainte de a fi condamnat la 6 ani si 8 luni de inchisoare cu executare pentru mai multe fapte.

Sorin Udrea urmeaza sa fie prezentat in fata unui judecator in Italia pentru confirmarea mandatului de arestare europeana, urmand sa fie extradat la Timisoara pentru a-si ispasi pedeapsa.

Politistii il cauta, insa pe locotenentul lui Udrea, Cosma Viorel, cunoscut ca „Vio Blondu” care de asemenea a fost condamnat, insa nu s-a prezentat la arest si nici nu a fost de gasit acasa sau la prieteni.

Va reamintim, in data de 10 martie Curtea de Apel Timisoara l-a condamnat definitiv pe Sorin Udrea la 6 ani si 8 luni de inchisoare cu executare, magistratii mentinand deciziile luate de colegii lor de la Tribunalul Timis, atat in privinta liderului gruparii, cat si a locotenentilor sai.

Udrea a fost acuzat de constituire de grup infractional organizat, complicitate la contrabanda, santaj, operatiuni fara drept cu dispozitive interzise, efectuarea fara drept de operatiuni cu arme si munitii, complicitate la talharie, braconaj, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

De altfel, magistratii Curtii de Apel au mentinut pedepsele si in cazul locotenentilor lui Udrea.

Cosma Viorel, cunoscut  drept Vio Blondu, acuzat de constituire de grup infractional organizat, talharie in forma calificata si contrabanda a primit 5 ani de inchisoare.

Mocanu Stelian, zis Steli trimis in judecata pentru constituire de grup infractional organizat, complicitate la talharie in forma calificata si la contrabanda si santaj a fost condamnat si el la 5 ani de inchisoare.

Caius Gazibara care a fost trimis in judecata pentru constituire de grup infractional organizat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, tentativa de omor calificat si port fara drept de arma alba in locurile publice a primit 6 ani de inchisoare, iar fratele sau Darius 5 luni de inchisoare.

Sorin Udrea a fost trimis in judecata in iulie 2013, intr-unul dintre cele mai rasunatoare dosare instrumentate de DIICOT Timisoara.

Sursa: www.opiniatimisoarei.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu