Înjunghiat pentru a doua oară de consoartă și tot însurat. De ce s-a enervat femeia

Niciun comentariu

Un bărbat din comuna Bârnova, Iaşi, a ajuns la spital, după ce soţia lui l-a înjunghiat.

 

Ieşeanul în vârstă de 58 de ani a fost înjunghiat în abdomen de partenera lui de viaţă, după ce a venit beat acasă. Cea care l-a însoţit însă la spital, a fost chiar soţia.

 

Bărbatul a fost operat de urgenţă, iar starea lui este acum stabilă. În mod bizar însă, aceasta nu a fost prima experienţă de acest fel prin care a trecut cuplul. În urmă cu mai mult timp, femeia şi-a mai înjunghiat soţul, supărată din acelaşi motiv ca şi acum, scrie presa locală.

“Pacientul a fost diagnosticat cu plagă penetrantă abdominală. A fost înjunghiat cu un cuţit, de soţie. Pacientul a fost operat, post-operator evoluţia este bună”, a explicat prof. dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD de la Spitalul Sf. Spiridon.

 

“În zona abdominală, pacientul mai avea o cicatrice. Acesta ne-a spus că a mai fost înjunghiat de soţie. Pacientul este un consumator cronic de alcool. Din câte am înţeles, din când în când, bea mai mult. Din cauza consumului excesiv de alcool, au loc şi certuri între soţi. Femeia a spus că îl omoară dacă mai bea”, a adăugat aceasta.

 

Bărbatul nu şi-a reclamat niciodată soţia la Poliţie şi nici de aceasta dată nu va depune plângere, mai precizează sursa citată.

 

Sursa:realitatea

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu