Incident violent, filmat la metrou, in Munchen. Motivul pentru care un grup de imigranti a atacat doi pensionari. VIDEO

Niciun comentariu

Un incident violent a fost filmat la metroul din Munchen, in Germania. Mai multi tineri imigranti au atacat doi pensionari germani, care au incercat sa sara in ajutorul unei femei agresate de refugiai, in plina zi.

 

Incidentul a fost filmat cu telefonul mobil de un calator, in metrou, in Munchen. In momentul in care o femeie a inceput sa fie hartuita de un grup de imigranti, cativa pensionari au sarit in ajutorul femeii, insa barbatii au devenit violenti si au inceput sa ii imbranceasca si sa ii loveasca pe pensionari.

Tom Roth, barbatul care a urcat clipul pe Facebook, a spus ca bataia a pornit dupa ce femeia a respins avansurile unuia dintre solicitantii de azil, conformDaily Mail.

„S-a intamplat in mijlocul zilei, in centrul Munchen-ului. M-am asezat in fata unei tinere, iar in spatele meu erau patru locuri pe care stateau mai multi refugiati. Unul dintre ei a intrebat-o ceva pe tanara, apoi barbatul si-a pus mana pe gatul ei. In acel moment, femeia s-a retras si s-a uitat in directia mea. In timp ce metroul mergea, barbatul a izbit cu pumnul geamul, probabil din frustare ca femeia l-a respins. Mai multi barbati i-au cerut sa inceteze, iar unul dintre refugiati l-a atins pe cap, batjocoritor pe unul dintre barbatii mai in varsta. Atunci lucrurile au degenerat, unul dintre refugiati chiar i-a bagat mana in gat unuia dintre pasageri. Cand am ajuns in statie, am sunat la politie, dar au spus ca nu le pot face nimic” a mai povestit barbatul conform Daily Mail.
Germania este tot mai asaltata de astfel de incidente in care sunt implicati refugiati. Dupa Revelion, in care zeci de femei s-au plans ca au fost agresate de mai multi barbati, chiar in centrul orasului in Koln, mai multe astfel de incidente au aparut in presa.

 

http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1248752/Refugees-attack-elderly-man-Metro-Munich.html

 

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv.ro

Category: mandri.ro
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu