Gheorghe Falcă își încalcă promisiunile. Remus Guțu, aruncat pe locul 19 la CJA

gutu

Remus Guțu, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad și prim vicepreședinte al PNL Arad, a anunțat, luni, că demisionează din funcția deținută la partid.

Nemulțumirea acestuia este legată de faptul că atât el, cât și mai mulți foști membri ai PP – DD Arad (care în toamna lui 2014 l-au urmat pe Guțu în PDL) nu se mai regăsesc pe locuri eligibile pe listele pentru alegerile locale din vară. Mai mult, Remus Guțu spune că a ajuns să fie pus pe locul 19 al listei de consilieri județeni ai PNL Arad.

Reamintim că Remus Guțu a avut o înțelegere cu primarul Gheorghe Falcă (președintele PNL Arad) pentru a-și menține poziția de vicepreședinte a CJA, promisiune încălcată de primarul Falcă. În toamna anului 2014, Remus Guțu a trecut de la PP -DD Arad, la PDL Arad împreună cu peste 50 de consilieri locali din județul Arad și peste 40 de organizații și sute de membri. Guțu a mai precizat că nu renunță deocamdată la calitatea de membru al PNL Arad, sperând într-o trezire la realitate a lui Gheorghe Falcă.

 

 

 

 

 

 

Categorie: arad
Tags: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Îți dorești un prieten pe viață?
Adoptă un cățel
Click aici
Îți dorești un prieten?
Adoptă un cățel
Click aici