Gala Campoinilor 2018. Flavius Biea, în ringul de la Arad

Niciun comentariu

În cadrul conferinței de presă inițiată de către Ruben Stoia-organizatorul Galei Campionilor 2018 a fost prezentată, astăzi, în fața mass mediei, Centura Intercontinentala IBA precum și capul de afiș al acestei gale care a fost prezent la conferința și anume Flavius Biea. Au mai participat Florin Molcuţan, consilier în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Cristian Gavra, directorul DJST Arad; Viorel Plosca, reprezentatntul arbitrilor Comitetului de Box din România, supervizorul galei,  Romus Cosovan dar şi Bianca Morariu  PR & Events.

Din lista invitaților a mai făcut parte și Eduard Gafencu-aradeanul campion coloseum care din motive întemeiate a lipsit de la conferința de presă.

Centrua IBA va fi prezentă în cadrul Galei Campionilor 2018 unde se vor bate pentru ea Flavius Biea și Gonzalez Brito reprezentant al Venezuelei.

”Dupa ce Gala Campionilor 2017, a făcut o figură frumoasă pentru Arad și România, iată că a venit momentul ca cea de-a doua ediție a Galei Campionilor să ridice și mai mult nivelul boxului arădean și nu numai prin cele opt meciuri de înaltă clasă ce se vor desfășura în ring pe data de 17 Noiembrie 2018, la Sala Sporturilor Victoria din Arad. Sunt convinsă că, Ruben Stoia, cel al cărui vis a devenit realitatea prin această gala ne va surprinde și în acest an prin organizarea unui adevărat show în ring”   Bianca Morariu PR.

Gala Campionilor 2018 va avea loc pe 17 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă şi este organizată de către arădeanul Ruben Stoia.

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu