FOTO Peste 5.000 de arădeni au petrecut în noapte, la ştrandul Neptun. Arad Pool Party 004, un succes!

Niciun comentariu

Am trecut de bariera celor 5000 de participanti. Se spune prin targ ca au fost peste 7000 dar este total irelevant. Atmosfera de sambata seara a contat cel mai mult. Aradenii au iesit la strand, in locul cel mai reprezentativ al Aradului pe timpul verii. S-a cantat si s-a dansat pana dimineata la Arad Pool Party 004.

Arad Pool Party 004 a fost o reușita din toate punctele de vedere. Aleile strandului au fost pline ,terasele au avut un grad de ocupare de 90% . Am văzut pe ștrand plimbându-se familii cu copii chiar și noaptea târziu, amestecați printre cei ”costumați” în dres de baie sau ținuta de club. Oameni frumoși, care dupa spusele lor, de foarte mult timp nu au mai trecut Mureșul în direcția ștrandului .

Ne-am atins targetul de 100%. Am reusit sa readucem pe strand in cadrul unui eveniment deja reprezentativ pentru oras atat generatia care a crescut pe strand cat si tinerii care acum descopera frumusetea locului de dincolo de Mures. Stim ca poate parea oarecum naiva exprimarea insa sunt tineri care acum descopera strandul si frumusetea lui.

Stim ca mai sunt lucruri de corectat la eveniment si lucruri de corectat pe strand, doar ca impreuna cu Primaria Arad si Recons-ul suntem convinsi ca in cel mai scurt timp vom transforma Arad Pool Party in cel mai mare eveniment de piscina din Romania ” ne-au declarat organizatorii.

Avem experienta Festivalului Berii pe care l-am transformat la un moment dat in Festival National, doar ca strandul aradean are potential mult mai mare. Sunt putine locatii in Romania care se aproprie de dimensiunea strandului nostru, care au aceasta localizare perfecta si care pot incerca sa organizeze acest gen de evenimente in interiorul lor. Strandul are un potential extraordinar pe care impreuna cu Primaria Arad si Recons-ul suntem hotarati sa-l exploatam la maxim pentru aradeni.

Evenimentul  Arad Pool Party 005 , care va fi si ultimul din acest an va avea loc in 24-25 August impreuna cu Zilele Aradului si Picnic Festival 2018, acesta din urma desfasurandu-se in acelasi timp pe celalalt mal al Muresului.

Va asteptam la cea mai ”uda” petrecere din Romania la Arad Pool Party 005 de Zilele Aradului 2018 la Strandul Neptun Arad, in zona bazinele mari. Petrecerea va incepe atat Vineri 24 August cat si Sambata 25 August imediat dupa finalul concertelor de Zilele Aradului…

 

 

Category: mandri.ro
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu