Filme ce nu trebuie ratate vara aceasta. Vezi topul

Niciun comentariu

15 filme care se lansează vara asta și tot atâtea motive să te refugezi de caniculă în sală de cinema.

 

 X-Men Apocalypse

 

premiera: 20 mai

jennifer-lawrence-image-x-men-apocalypse Regizorul Bryan Sînger revine la cârma francizei X-Men cu acest Apocalypse, în care cel mai puternic dintre mutanți se trezește după un somn de mii de ani și e destul de dezamăgit de ce s-a întâmplat între timp în lume, așa că decide să o distrugă. Chiar dacă nu ești cel mai mare fân Marvel Comics, s-ar putea să găsești un film de acțiune care să te dea pe spate.

 

 

 Alice Through the Looking Glass

 

premiera: 27 mai

 

Alice se întoarce în timp în țara Minunilor că să-l salveze pe Pălărierul Nebun. Mia Wasikowska, Johnny Depp și Helena Bonham Carter revin la rolurile lor din filmul inițial, dar de data asta fără Tim Burton, deci probabil că vom avea parte de o aventură mai puțin dark.

 

 

 Ich sech ich sech (Goodnight, Mommy)

 

premieră: 20 mai

 

Doi băieți gemeni se mută într-o nouă casă împreună cu mama lor, care se recuperează după chirurgie plastică. Pe măsură ce petrec mai mult timp acolo,însă, aceștia încep să creadă că cea de sub bandajele ce-i învăluie fața nu este cine pretinde că ar fi. Unul dintre cele mai disturbing filme pe care le vezi într-o sală de cinema.

 

 

 Bacalaureat

 

premiera: 20 mai

 

Ultimul film al lui Cristian Mungiu, care va avea premiera autohtonă în aceeași zi cu cea de la Festivalul de la Cannes, spune povestea unui doctor dintr-un oraș de provincie, care trebuie să decidă ce este mai bine pentru fiica sa. În rolurile principale îi avem pe Adrian Titeni și pe Maria Dragus, o tânără actriță care la 22 de ani se poate lăuda că a jucat într-un film de Michael Haneke când avea doar 15.

 

 

 Bone Tomahawk

 

premiera:3 iunie

boneUn western ca la carte, dar atât de violent și funny încât l-ar face pe Tarantino să roșească, în care 4 bărbați se duc în Vestul Sălbatic pentru a salva niște prizonieri din colții unor canibali. Pentru cei cu stomacul tare.

 

 

 Warcraft

 

premieră: 10 iunie

warGeeksii din întreaga lume au un motiv de sărbătoare, pentru ca jocul lor preferat (vorbim aici despre World of Warcraft, desigur) are parte de o adaptare cinematografică. Ce se întâmplă în el e mai puțin important, atâta timp cât e cu orci, elfi, vrăjitori și mult război.

 

 

 Remember

 

premiera: 17 iunie

Christopher Plummer interpretează personajul principal din Remember, un fost supraviețuitor de la Auschwitz care vrea să-i găsească pe cei responsabili de moartea familiei sale. Se zice că deja se pariază un Oscar pe numele lui.

 

 

 Finding Dory

 

premiera: 17 iunie

 

Pentru ca vară este prin excelentă anotimpul remake-urilor, Pixar s-a decis să continue aventurile lui Nemo, peștișorul albăstrui care își caută iubită prin oceane în animația din 2003. De data asta, protagonista este chiar iubită, pe numele ei Dory, iar Ellen DeGeneres îi împrumută vocea.

 

 

 Independence Day

 

premiera: 24 iunie

 

Rolland Emerich, cel mai versat regizor într-ale apocalipselor, vine cu o continuare la Independence Day, în care lumea este din nou în pericol, extratereștrii s-au întors cu forțe proaspete și o gașcă de băieți buni încearcă s-o salveze de la extincție. Să-i lăsăm, așadar.

 

 

 Trois Souvenirs de mă Jeunesse (My Golden Days)

 

premiera: 24 iunie

 

Dacă aveți chef și de niscaiva film european, puteți încerca My Golden Days, în care un bărbat aflat în punctul de a plecă într-o călătorie își amintește de copilărie, de prietenul care l-a trădat, de dragostea pierdută.

 

 

 The Conjuring 2

 

premiera: 1 iulie

MK1_5074.dng Un cuplu de vânători de fantome se duc în nordul Angliei, pentru a ajuta o familie să scape de spiritele demonice și dau de baubauri la care nu se așteptau. Vă sună cunoscut? Poate pentru că este fix aceeași poveste din The Conjuring 1.

 

 

 Star Trek Beyond

 

premiera: 22 iulie

 

Fanii SF-urilor în general și Star Trek, în special, se pot declara mulțumiți, pentru că la sfârșitul lui iulie va apărea un nou film al seriei. Navă Enterprise se va lupta cu noi inamici într-un loc unde nu a mai ajuns nimeni vreodată.

 

 

 Me Before You

 

premiera: 1 august

 

N-am uitat nici de comediile romantice, iar Me Before You îți va oferi ocazia de a o vedea pe Emilia Clarke sau Khaleesi, așa cum o știe toată lumea, într-rol mult mai blând decât cel pe care îl face în Game of Thrones. Aici trebuie să aibă grijă de un tip de succes, care a ajuns într-un scaun cu rotile și și-a pierdut orice dorință de a mai trăi. De aici și până la o idilă nu mai e decât un pas.

 

 

 Suicide Squad

 

premiera: 5 august

 

Guvernul SUA îi alege pe cei mai periculoși bad guys din lume și le oferă o scădere a pedepsei dacă aleg să se bage în cele mai dificile misiuni sub acoperire. Practic o reconversie profesională a unor demenți care acum trebuie să lupte de partea binelui. Din distribuție: Jared Leto, Ben Affleck, Will Smith și Cara Delevigne.

 

 

 Sausage party

 

premieră: 12 august

ult O animație despre un cârnat care pleacă într-o călătorie inițiatică pentru a-și descoperi șinele. Cum ai putea rată așa ceva? Cu atât mai mult cu cât vocile sunt asigurate de gașca James Franco, Seth Rogen, Kristen Wiig și Paul Rudd + Edward Norton și Salma Hayek, printre alții.

 

Sursa: metropotam

Category: mandri.ro
Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu